Lezing Bald de Boer

Nieuws van het westelijk front: Mijn lezing van 30 november krijgt een vervolg…

Door Bald de Boer

Hallo allemaal! De clubavond op 30 november was voor mij een succes. En ik hoop ook voor jullie. Aan het aantal enthousiaste reacties af te meten zit dat wel goed. En ook werd er achteraf gretig gebruik gemaakt van de simulator…bb19

Die avond had ik veel mee te nemen, en dus had ik keurig een lijstje gemaakt. Maar Murphy sloeg genadeloos toe, want in plaats van een mode 2 zender had ik een mode 1 gepakt en meegenomen. Dus zaten we met twee mode 1 zenders en géén mode 2, sorry! Daarom ontstond meteen het idee om nog een keer terug te komen. Dat heb ik gepland voor woensdag 1 maart 2017…

We gaan die avond actief maken! We beginnen weer om 19.30u en eerst zal ik nog even kort de dia’s van 30 november herhalen. Dan komt iedereen ‘er weer in’ en mensen die er niet waren weten ook waar het over gaat.

Dat gaat maximaal een halfuurtje duren. Daarna gaan we pauzeren en dan het actieve deel doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iedereen mag zelf op de sim zijn kunsten vertonen. Dat kan dan in mode 1 én mode 2. Naast vrij vliegen kunnen ervaren vliegers bijvoorbeeld een mini competitie vliegen, waarbij we (de zaal en ik) de te vliegen ‘opdrachten’ geef. Beginners en nog onervaren leden kunnen vrijblijvend ‘proeven’ aan hoe het lesgeven op een simulator in zijn werk gaat. Ze krijgen dan meteen deskundige begeleiding, dus dat wordt ongetwijfeld heel leerzaam.

Niek heeft al toegezegd weer voor de beamer te zorgen, ik zal de pc met de sim, het scherm en het schoolkrijt (voor het geval dat er iets op het bord moet worden uitgelegd) weer meenemen. Dus tot:

WOENSDAG 1 MAART 2017 om 19.30u.

Ik heb er wéér zin in en hoop wederom op een grote opkomst en een gezellige avond. Tot dan!

Bald